Gordijnen

EGE-Gordijn: uw partner in exclusieve en betaalbare gordijnen. Op deze pagina vindt u ons assortiment gordijnen (overgordijnen, verduisterende gordijnen, velours gordijnen). Van effen stoffen tot gordijnstoffen met bedrukte of verweven motieven en ornamenten.

De prijzen per m2 voor onze gordijnen zijn laag. Toch kunt u er zeker van zijn dat wij enkel kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen verkopen. U heeft dus jaren plezier van uw gordijnen. Dat is het voordeel van EGE-Gordijn!

De gordijnstoffen kunnen los worden besteld. Of u kunt kiezen de gordijnen door ons te laten maken. Het maken van gordijnen vereist vakmanschap. En dat vindt u bij EGE-Gordijn. Wij nemen u graag het harde werk uit handen tegen zeer schappelijke tarieven.

Ziet u gordijnen die u mooi vindt? Aarzel dan niet en vraag direct een vrijblijvende offerte op! U mag zoveel offertes opvragen als u denkt nodig te hebben om een goede keuze te kunnen maken. U kunt ons ook direct bellen op 06 – 49 98 58 56. Wij staan u graag te woord!

Prijs per meter is inclusief het maken. Verzenden is gratis.