Vitrages

Op zoek naar vitrage? Ons assortiment vitrages heeft wat u zoekt.

Van helemaal effen vitrage, vitrage met een kanten afwerking, tot vitrages met een doorlopend motief of patroon. Allemaal verkrijgbaar in de klassieke vitrage kleuren wit, ivoor en champagne. Maar ook meer gewaagde en exclusieve vitrages vindt u bij EGE-Gordijn!

Vitrage wordt meestal gebruikt om op sfeervolle wijze meer privacy in een kamer of huis te krijgen. Vitrage is gemaakt van dunne, lichtdoorlatende stof waardoor het de kamer niet verduistert. U kunt nog naar buiten kijken, terwijl mensen van buiten niet of nauwelijks naar binnen kunnen kijken.

De vitragestof kan los worden besteld. Of u kunt kiezen de vitrage door ons te laten maken. De vakmensen in ons atelier maken uw vitrage graag op maat. En dat doen we tegen zeer schappelijke tarieven.

Ziet u vitrage die u mooi vindt? Aarzel dan niet en vraag direct een vrijblijvende offerte op! U mag zoveel offertes opvragen als u denkt nodig te hebben om een goede keuze te kunnen maken. U kunt ons ook direct bellen op 06 – 49 98 58 56. Wij staan u graag te woord!

Prijs per meter is inclusief het maken. Verzenden is gratis.