Home PageHoe bestellen?

Hoe bestellen?

In 4 stappen bestellen EGE-gordijnEGE-Gordijn.nl biedt een overzicht van het assortiment gordijnen en vitrages dat we in onze winkel/showroom in Roermond aanbieden.

De vermelde prijs per meter is inclusief het maken van de gordijnen of vitrage (stoffen kunnen ook los per meter worden gekocht). Verzenden is gratis.

Via de website kunt u voor elke stof een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierbij kunt u aangeven hoeveel m2 u nodig heeft en hoe u de gordijnen of vitrage op wilt hangen. Gebruik bij het bepalen van de hoeveelheid stof die u nodig heeft onze handige meetinstructies.

Uw offerte-aanvraag wordt direct in behandeling genomen. Wij nemen contact met u op en doen u een passend voorstel. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Als u akkoord gaat met de offerte plannen wij uw opdracht in. Wij geven u een indicatie van de maximale levertijd. We streven naar een levertijd van minder dan 14 dagen.

Ons atelier maakt uw gordijnen of vitrage zoals afgesproken. Zodra de opdracht is afgerond brengen wij u hiervan op de hoogte. U kunt de gordijnen of vitrage vervolgens zelf ophalen of wij sturen de stoffen gratis naar u op.

Vragen?

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt u weten wat de kosten voor uw gewenste gordijnen of vitrage zijn? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze showroom! Wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van de juiste stof en afwerking.

Bel 06 – 49 98 58 56 of stuur een e-mail naar info@ege-gordijn.nl. Alvast bedankt voor uw interesse in onze gordijnen en vitrages!