Home PageShowroom

Showroom

EGE-Gordijn is al bijna 10 jaar gevestigd op de Nassaustraat 71 te Roermond. Voor veel particulieren zijn wij een trouwe en goedkope leverancier van stoffen, gordijnen en vitrages.

 

Ons assortiment is veelzijdig en bevat enkel stoffen van goede kwaliteit. Als u uw gordijnen of vitrage bij EGE-Gordijn bestelt, kunt u er zeker van zijn dat u er jaren plezier van zult hebben.  Daarnaast profiteert u ondanks de lage prijzen altijd van onze ruime kennis en ervaring!

Wilt u inspiratie op doen? Of wilt u de stoffen een keer in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs in onze showroom. U zult versteld staan van de vele verschillende stoffen en kleuren die we op voorraad hebben!

EGE-Gordijn.nl

Gemak dient de mens. Daarom hebben wij begin 2014 besloten onze diensten uit te breiden naar het internet. Via onze website EGE-Gordijn.nl kunt u onze gordijnstoffen en vitrages bekijken en direct een offerte aanvragen voor de stof die u mooi vindt!

Aarzel niet als u voor meerdere stoffen een offerte wil opvragen via onze website. Wij helpen u graag een goede keuze maken. En wij begrijpen dat u daarvoor moet weten wat de prijzen van de verschillende stoffen en/of ophangsystemen zijn.

Als u vragen heeft over ons, of over onze stoffen, bel dan direct met 06 – 49 98 58 56 of mail naar info@ege-gordijn.nl. We helpen u graag!

Met vriendelijke groeten,

Team EGE-Gordijn